november

18

De kunst van het ondernemen

COEN Ontmoet>>>
Roel, Lucinda & Rik

MBDD – 5 min + Afbeeldingen kopie from Rob Marrevee on Vimeo.

Onder het thema: ‘De kunst van het netwerken’ schuiven 18 november drie (geslaagde) ondernemers uit het culturele veld aan voor een interviewsessie. Het wordt een avond vol inspiratie en tips & tricks op het gebied van netwerken. We hebben een gastentafel met een interviewer en een side-kick, inspirerende gasten, soms een kort filmpje, live-muziek en korte opdrachten.

Het publiek, waar jij deel van kunt uitmaken, wordt actief betrokken. Op een leuke en laagdrempelige manier. Er wordt dus flink “ge-netwerkt”. En laat dat nu juist het thema van deze avond zijn…!

Programma:
19.00 uur inloop (koffie/thee)
19.30 uur Welkom door COEN en Rob Marrevee
19.40 uur Start talkshow met als gasten:

Side-kick Eelco van Iersel, beeldend kunstenaar
Improvisatiepianist Dominique van Hoof en Aria zangere Margreet Ravesteins
Roel Voorintholt (artistiek directeur Introdans). Bekijk het filmpje met Roel.

Rik Reeders(winnaar UVW kunst) + Gemma van Grinsven (UNIT academie). Filmpje Rik volgt nog!
Lucinda Douglas (oprichter/bedenker SalesIsSexy). Bekijk het filmpje met Lucinda
21.50 uur afsluiting
22.00 uur Einde & borrel

Locatie: Dziga, (Honigcomplex, Waalbandijk 20, Nijmegen)
Kosten : € 15,-

>Over Roel Voorintholt – artistiek directeur Introdans
Op 1 februari 1983 danst Roel Voorintholt zijn eerste voorstelling bij Introdans in Arnhem. Vanaf 1989 wordt hij verantwoordelijk voor de afdeling die het jeugd- en jongerenaanbod verzorgt. Al enkele jaren is hij ondertussen de artistiek directeur van Introdans en heeft hij menig prestigieuze voorstelling op zijn naam staan. Voor zijn werk bij Introdans ontving hij onder andere de Prijs voor Kritiek (2008) en de Perspektiefprijs (1997) en Voorintholt is sinds 2004 Ridder in de Orde van Oranje Nassau.
Een jaar geleden werd hij helaas getroffen door een zeer zware hersenbloeding, iets wat hij maar ternauwernood overleefde. Hij verloor cruciale functies en maanden zijn uit zijn geheugen gewist. Voorintholt knokte zich echter terug. Gesteund door zijn passie voor dans en Introdans besloot hij dat hij op 11 oktober 2014 weer op het podium zou willen staan. En dat lukte hem! We praten vanavond met Voorintholt over zijn herstel en de manier waarop zijn passie voor de kunsten hem heeft geholpen.

>Over Rik Reeders – winnaar UVW kunstprijs
Rik Reeders heeft met zijn werk de eerste prijs gewonnen op het ‘UWV kunstcongres met Perspectief‘, speciaal gericht op kunstenaars met een Wajong-, WAO- of WIA-uitkering. Het congres is een jaarlijks terugkerend initiatief om beginnende kunstenaars op weg te helpen, met als doel om de talenten van kunstenaars met een arbeidsbeperking zichtbaar te maken en de ontwikkeling van professioneel kunstenaarschap aan te moedigen. De winnaars, waaronder Rik, mogen exposeren tijdens de Annual Dutch Art Fair in Amsterdam en mogen een jaar lang exposeren bij UWV, Philips en KPN.

De UNIT Academie richt zich op jongeren met beeldende talenten die in het reguliere onderwijs zijn vastgelopen. Vaak gaat het om jongeren met een normale of bovengemiddelde intelligentie en met talent voor en interesse in beeldende kunst en vormgeving. De Academie wil jonge mensen kansen geven op een succesvol vervolg in een opleiding voor kunstonderwijs, in een beroep als kunstenaar of vormgever of in een andere opleiding, beroep of werk. Zij begeleidde Rik bij het maken van zijn werk en ondersteunen hem in zijn carrière als kunstenaar. We praten deze avond met Rik en Gemma van Grinsven van de Academie over de weg die ze zijn ingeslagen en de mogelijkheden die het hen biedt.

>Over Lucinda Douglas – oprichter/bedenker SalesIsSexy
7 tips heeft Lucinda vanavond voor ons. Als Sales & Acquisitie expert en oprichter/bedenker van het damesnetwerk ‘SalesIsSexy’ benadert Lucinda sales niet vanuit het ‘verkoop’verhaal, maar vanuit het onderhouden van relaties en het creeren van zelfvertrouwen en authenticiteit. Lucinda leert ondernemers dat je jezelf niet hoeft op te dringen of te verloochenen om een goede ‘verkoper’ te zijn. Ze ziet ‘Sales’ als een way of life dat je equipeert jou om verder te komen en kansen, inspiratie en energie biedt. Als ondernemende vrouw/man ben je altijd bezig met het etaleren van jezelf, jouw bedrijf en anderen. Je staat voortdurend in de schijnwerpers en dat is fijn. Sales is het nieuwe sexy!