Maart

17

Coen ontmoet

En wat is jouw verhaal? (over creatief ondernemen)

Op 17 maart ontmoeten we in onze talkshow David, Leonie en Koen. Alledrie ondernemer en organisator in de creatieve sector. Ze besloten de vele inspirerende verhalen om hen heen vast te leggen in concrete handboeken.

David van Iersel is creatief ondernemer en verbinder bij 24 uur in bedrijf; De boekenmakers; FC Eindhoven. Auteur van o.a.: ‘1000 Watt’, een handreiking voor de creatieve ondernemer.unnamed-3

Leonie van Wijk is illustratief vormgever; oprichter Creatief Ontmoet Den Bosch & auteur:
‘Waarom we peren met haring eten’,
het inspiratieboek voor en door creatieve ondernemers.unnamed-4

Koen van Vliet is cultureel ondernemer en onderzoeker op de grens tussen cultuur, creatieve industrie en ondernemerschap; mede-oprichter COEN & mede-auteur: ‘Crowdfunding, de hype voorbij’, haal maximale waarde uit je crowdfunding campagne.

unnamed-7

Marcus Bodine is geluidskunstenaar, muzikant/producer en componist van muziek, soundFX en jingles. Is geïnterviewd door Leonie van Wijk voor haar boek ‘Waarom we peren met haring eten’. Vanavond genieten we van uitgebreid van zijn veelzijdige geluidskunsten.

unnamed-6

Ik verheug me op de avond en op de samenwerking met een nieuwe side-kick: Marcel Rözer, journalist, schrijver en ook nog een tijdje teamgenoot bij voetbalclub UNIVV.

unnamed-2

 

We zijn dit keer te gast in het Huis van de letters, Bibliotheek Marienburg in een nieuw jasje..

SCHRIJF JE HIER IN