December

13

GOBC Growlarge online en offline Business club


Haal je onvoldoende uit Linkedin terwijl je er wel tijd in stopt? Wil je je netwerk vergroten? Zichtbaar zijn op het internet? Snel gevonden worden met je aanbod?

Vrijdag 13 december komt Linkedin -expert Ginger Lebbink naar Startup Nijmegen, Stationsplein 26.

Linkedin is een niet te onderschatten podium. We kunnen daar heel gericht business mee binnenhalen.

Vrijdag 13 december zal Ginger je oren laten suizen over wat er allemaal mogelijk is op Linkedin. Je kunt hem dan al je vragen stellen.

Ginger Lebbink is “Growlarge” gestart, een krachtige groep ondernemers die elkaar al heel concreet helpen aan hun zichtbaarheid.

Nu start hij een nieuwe businessclub. Rob Marrevee stapt op de rijdende trein, die Growlarge al is, en haalt het concept van deze nieuwe businessclub naar Nijmegen.

De kracht van dit nieuwe netwerk is dat we heel gericht acties gaan nemen online. Wij van Growlarge zorgen voor de randvoorwaarden. We laten je deelnemen in actieve groepen, op wisselende tijden, met afwisselende content.

Tijdens de offline bijeenkomst leer je elkaar persoonlijk kennen, krijg je inspiratie, tips en trucks. Dat alles gaat je enorm helpen. Je leert wat goede content is, hoe die eruit dient te zien, wat het beste werkt, enz….

Omdat we het samen doen is het hartstikke leuk. We steunen elkaar.

Lokatie en tijd
Op 13 december van 15.00 tot 17.00 uur is in Nijmegen de eerste try out van de offline businessclub. Volledig in het teken van actief netwerken met hulp van Linkedin…Lokatie wordt nader bekend gemaakt.

In dezelfde week wordt het concept uitgerold in Rotterdam, Utrecht, Amsterdam en Eindhoven. Voor meer informatie kun je bellen met Rob Marrevee: 06 21316146

Koop je ticket voor Nijmegen in het frame hieronder.