januari 2016

26

Hoe kom je in de media?

Droomvilla Lux    in Nijmegen Oranjesingel 42

Inloop : 19.00 uur
Programma : 19.30 uur

 

Leer hoe je free publicity krijgt en hoe je daardoor met weinig moeite heel snel zichtbaar wordt voor heel veel mensen. Ben je ondernemer en wil je graag:
–  je aanbod onder de ogen brengen van veel potentiële klanten?
–  gemakkelijk toegaan tot journalisten?
–  weten wat jouw nieuwswaarde is en die aantrekkelijk kunnen aanbieden aan de media?

 

Voor veel ondernemers is het de realiteit: je hebt veel concurrentie. Je zichtbaarheid is van groot belang voor het krijgen van klanten.
De grootste uitdaging is om op te vallen ten opzichte van je concurrenten. Je had misschien niet verwacht dat de concurrentie zo moordend is. Je had gedacht dat je wel genoeg kwaliteit in huis hebt en dat dan klanten de weg wel naar je zullen vinden. De praktijk is echter anders.

 

Veel voorkomende problemen van ondernemers ten aanzien van hun zichtbaarheid zijn:
–  Ze weten niet hoe ze hun marketing aan moeten pakken
–  Ze weten niet wat hun nieuwswaarde is
–  Ze proberen wat, maar weten niet wat goed werkt en wat niet
–  Ze tonen te weinig lef om op te vallen
–  Ze gebruiken hun netwerk niet goed

Dat hoeft niet zo te zijn. Stel je voor dat je:
–  precies weet wat je nieuwswaarde is
–  dat je met gemak je marketing doet, omdat je weet hoe je dat aanpakt
–  gezien wordt als expert, omdat je geregeld in de media verschijnt
–  dat je met lef je netwerk weet te beïnvloeden
–  dat je de media effectief weet in te zetten

Leer wat je nieuwswaarde is en hoe je die aantrekkelijk kunt aanbieden.
Maak gebruik van het netwerk wat MBDD je biedt.
Leer van ambitieuze jonge ondernemers, die weten hoe je met de pers kunt samenwerken. Deze avond krijg je de kans om contact te leggen met de media. Een goede relatie met hen levert je gratis reclame op. En die kun je goed gebruiken..

Stephanie Aukes helpt je jouw nieuwswaarde te vinden. Ja , die heb je! Word je er bewust van. Stephanie leert je ook welke stappen je vervolgens kunt zetten om in het nieuws te komen. Misschien niet meteen aan tafel bij “De Wereld Draait Door”, maar de Gelderlander en www.nieuwsuitnijmegen.nl zijn echt haalbaar!

Stephanie Aukes van Supastar-pr is free publicity coach en helpt ondernemers met het genereren van free publicity.  Op de radio, televisie, in kranten, magazines en online……..ze helpt bij het vergroten van naamsbekendheid en expertstatus en het meer en sneller aantrekken van klanten. Stephanie’s klanten verschijnen in media als: Telegraaf, FD, NRC, Metro, Pauw & Witteman, DWWD, Tijd voor Max, Koffietijd, SBS6, RTL4, Linda, VROUW Magazine, Libelle, Viva, Sprout, Management Team, Nu.nl en Chicklit.nl.

stephanie_aukes_NYTIMES

Linda Graanoogst leert je hoe je een sexy persbericht kunt schrijven.
Linda Graanoogst adviseert (MKB) bedrijven of grotere organisaties over zichtbaarheid. Ze weet als geen ander hoe ‘de journalist’ én de lezer, je bezoeker of je doelgroep jouw organisatie ervaren kan.
Van ‘old skool’-persberichten & scherpe opiniestukken tot een geheel mediaplan, met promotiefilmpjes, een social media-‘offensief’… of 3.0 workshops over ‘branding’ of ‘positief in de publiciteit’. Haar kennis over sociale media en haar ervaring met crossmediale publiciteit komen hier van pas.

Unknown-3

 

Thed Maas, redacteur van De Gelderlander stad en streek, voorheen van de speciale editie “de Ondernemer”, vertelt over zijn ervaringen als journalist. Je leert hoe een journalist denkt en wanneer hij tijd voor je maakt.

foto_thed2

 

Kom ook. En koop je kaartje op tijd.  We laten maximaal 50 ondernemers toe.

De bijeenkomsten worden steeds drukker. Zorg dat je er op tijd bij bent voordat het vol zit.

Reacties van eerdere bijeenkomsten van MBDD:
Een aanrader
Een mooie en leerzame avond
Verrassend leuk en anders
Vernieuwend
Een mooie boodschap: persoonlijker en bewuster ondernemen, ik ga er meteen mee aan de slag!

De avond wordt geleid door Rob Marrevee
Rob coacht moedige en minder moedige mensen naar meer authenticiteit, daadkracht en invloed! Zodat ze beter en prettiger samenwerken.hvoE0617-6209

Side kick is Lucinda Douglas 
Lucinda Douglas is life en business Inspirator. Ze adviseert & coacht ondernemers, verkopers en professionals hoe zij het beste uit zichzelf kunnen halen. Lucinda spreekt graag en onderhoudend over mindset; met de juiste mindset ben je gelukkiger en succesvoller. Ze gaat voor een praktische benadering en legt de nadruk op de positieve mindset en de kracht van authentiek zijn.
Lucinda verdiende ruimschoots haar salessporen bij multinationals. Zij is oprichtster van het landelijke damesnetwerk Sales is Sexy (2011-2015). Lucinda is door Sales Magazine uitgeroepen tot top 10 salesleader van Nederland. Schreef in 2013 het boek Sales Is Sexy en rolt nu haar Yes You Can lifestyle uit: Eerst persoonlijk succes en dan de rest!

Sinds januari 2016 is zij te zien wekelijks te zien op RTV7 met haar talkshow genaamd Yes You Can Woman!

image001

Koop hier je tickets Wees op tijd. Tot vrijdag geldt een vroegboekkorting. Speciale actie.

Word ambassadeur
Voor 60 euro ga je vier keer naar de talkshow MBDD en mag je twee keer een introducé gratis meenemen.
Gebruik deze link om je ambassadeurschap te bevestigen.