juni

21

Hoe maakbaar is succes?

 

Sinds ik het boek van Berry Koeleman heb gelezen en de principes ervan dagelijks toepas is mijn leven veranderd.
Ik leerde geen techniekjes. Ik leerde drie principes.
Principes die gemakkelijk toe te passen zijn en mijn werk en privéleven voor goed veranderden.
Om een bijzonder leven te hebben hoef je geen uitzonderlijke dingen te doen.
Het geluk ligt voor je neus. Een kwestie van denken en goed om je heen kijken. En het is net als fietsen. Als je het eenmaal kunt verleer je het niet!

Zo weet ik: geluk is maakbaar! Daarom hebben wij van trainingsbureau”Boven de lijn” een talkshow georganiseerd. Berry Koeleman, de drijvende kracht achter het bureau “Boven de lijn” gaat graag met Richard Engelfriet, schrijver van het boek ” De Succesillusie”  in discussie.

Na het gesprek volgt een korte workshop waarin we je de drie principes uit het boek van Berry aan den lijve laten ervaren.

Het belooft een interactieve en humorvolle avond te worden. Na een workshop van Berry wil je nog maar één ding: een succes van je leven maken.

 

17.30 Inloop met soep en broodjes, koffie en thee.

18.00 Introductie van de sprekers door middel van korte interviews en
            een “eerste ronde”  van de discussie.

19.00 Live radio opname met BNR Gangmakers
BNR Gangmakers is het discussieprogramma op BNR voor en door ondernemers. Wekelijks op woensdagavond van 19.00 uur tot 19.30. BNR Gangmakers toert door heel Nederland en is elke week te gast bij een andere netwerkbijeenkomst. Vanavond bij ons!
Meindert Schut leidt de paneldiscussie rondom de vraag “hoe maakbaar is succes?”  

Beluister hier de live uitzending:

https://www.bnr.nl/radio/gangmakers/10325527/21-juni-consultancy-kwakzalvers

 

Deelnemers aan de discussie:

Richard Engelfried:

Richard Engelfriet (1977) is sinds 2001 dagvoorzitter, spreker, columnist en onderzoeker. Daarnaast is hij auteur van vele managementboeken, waarvan ‘De Succesillusie’, ‘Zo simpel kan het zijn’ en ‘Hoe vang ik een rat?’ de bekendste zijn. Engelfriet woont in Tilburg, heeft twee kinderen en zingt in coverband Rizotto.
http://www.richardengelfriet.nl

 

Berry Koeleman

Berry Koeleman is een ondernemer in hart en nieren. Hij bracht een tiental eigen bedrijven tot grote bloei en was al op 27-jarige leeftijd multimiljonair. Zijn financiële achtergrond, trackrecord en ondernemersgeest maken hem tot de ideale sparringpartner voor ondernemers die willen groeien en succesvol willen zijn. Koeleman is de drijvende kracht achter Boven de Lijn BV. Hij traint en adviseert ondernemers en directie- en managementteams in binnen- en buitenland.
http://bovendelijn.nl/spreker/
20.00 uur  Workshop boven de lijn

Interactieve workshop waarin een beeld wordt geschetst hoe je kunt werken aan persoonlijk leiderschap en een 9+ teamgevoel binnen organisaties.

21.30 uur    Borrel en netwerken

Tot in de late uurtjes? Het zal immers de kortste nacht van het jaar zijn!

Beluister hier de uitzending: https://www.bnr.nl/radio/gangmakers/10325527/21-juni-consultancy-kwakzalvers