juni

16

Mijn bedrijf fietst door

 

Lokatie

Dutch Bicycle Centre
Honig Complex
Waalbandijk 8b
6541 AJ Nijmegen

Aanvang
Inloop 19.00 uur
Start programma 19.30 uur

 

Programma
Rondom Jos Sluijsmans van www.fietsdiensten.nl bouwen we een programma dat zich richt op de innovaties binnen de fietswereld.

Nederland is gidsland op fietsgebied. Dat laten we nog onvoldoende zien, volgens Jos. De internationale ontwikkelingen bieden ongekende kansen voor het bedrijfsleven. Met het oog op de wereldfietsconferentie Velo-city 2017 (in Nijmegen) geldt dat in nog sterkere mate voor Nijmegen en Gelderland in het algemeen. Er is hier bovendien een stevig cluster van Health, Food, Energie en Duurzaamheid.
Kennis, kunde, kunst en creativiteit (hoofd, handen en hart) kunnen elkaar nog veel beter versterken.
Daar is wel visie, moed en doorzettingsvermogen voor nodig. De tafelgasten vertellen over hun ondernemerschap en de kansen en mogelijkheden rond de fiets.

Programma
Joppe van Stiphout vertelt over het Dutch Bicycle Centre en zijn eigen onderneming Stipbike.

Unknown
Met Laura Turpijn praten we over hoe ze haar sportcarrière uitbouwt naar ondernemerschap.

images
Ton van Lieshout, die we kennen van de Zevenheuvelenloop en ChampionChip c.q. MyLaps, is goed bezig met het innovatieve bedrijf Lumi Guide. Afgelopen week nog op het journaal met hun succesvolle fietsparkeer-systeem in Utrecht.

Unknown-1
Janine Hogendoorn vertelt over haar fietsstimuleringsprogramma dat de fietser beloont voor het feit dat hij/zij fietst. Het programma stimuleert bovendien de lokale economie. www.ring-ring.nu

Unknown-2
Mariska Slots vertelt over Calllock, een innovatief parkeer- en deelsysteem voor fietsen.

images-1

De muziek wordt verzorgd door Collin Hoeve

Unknown-3

Wethouder Turgay Tankir van o.a. werk en inkomen is ook aanwezig om namens de gemeente het geloof in de  potentie van de fietsbranche kracht bij te zetten.

Unknown-4

 

Koop je ticket voor 25 euro inclusief twee drankjes !! Gezellig!

MBDD mijn bedrijf fietst door from Dynamisch In Beeld on Vimeo.