Waarom MBDD?

We leven in een boeiende tijd van transitie. We staan voor stevige uitdagingen die ons als mens raken.

Onze visie

Ondernemers hebben een voorbeeldfunctie in de transformatie naar een nieuwe samenleving. Door samen te werken, te leren en te ontwikkelen leveren ondernemers een belangrijke bijdrage aan een nieuwe economie. een economie die uitgaat van het behoud van de aarde, de mens en een reële waarde van geld.

Onze missie

We inspireren ondernemers om zich (meer) bewust te worden van de mogelijkheden van de huidige tijd. We sporen hen aan samen te werken, te leren en zich te ontwikkelen. Op die manier willen we bijdragen aan een duurzame samenleving. Het kan nog mooier!

Drie bouwstenen

  • Het delen van ‘good practices’ van friskijkende en /of dwarsdenkende koplopers/ondernemers met geïnteresseerde, ambitieuze ondernemers
  • Het stimuleren van de persoonlijke ontwikkeling van ondernemers
  • Ondernemers met elkaar verbinden.

Wil je een podium?

We geven jou een podium om vanuit je eigen ervaring als ondernemer een verhaal te vertellen waar andere ondernemers van kunnen leren.

Wil je leren?

Laat je dan inspireren en uitdagen door ons avondvullende programma: verhalen van andere ondernemers, een korte workshop of film, de gastentafel, live muziek, acts. Elke ondernemer die kansen ziet in deze tijd van transitie en graag wil leren, delen en verbinden, is welkom.

Wil je samenwerken?

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die geloven in ons concept en met ons willen samenwerken.
Wil jij jouw verhaal vertellen bij MBDD? Wil je meewerken aan een aflevering? Beschik je over speciale expertise die je graag wilt inzetten? Neem dan contact op met Rob Marrevee