Wat maakt MBDD zo bijzonder?

Zorgzaam, aandachtig, speels en uitnodigend.  

Het kan echt samen gaan.

 

Even een korte schets van de geschiedenis.

MBDD is bedacht door Rob Marrevee. Rob wilde zijn 50 ste verjaardag vieren, maar wilde zelf tijdens het feest liefst niet in het middelpunt staan. Hij was fan van het programma “de wereld draait door” en zag het opeens voor zich: een feest in de vorm van DWDD. Rob wilde zichzelf zichtbaar maken door zijn omgeving in het middelpunt te zetten.

Tijdens het feest interviewde hij zijn vader voor publiek, toonde hij een film van een vriend die in een dierentuin werkt, stelde hem een aantal vragen hierover en bouwde er meteen een quiz omheen. Rob’ s oudste zoon trad op met zijn band,  twee vriendinnen zongen liederen begeleid op een akoestische gitaar; iemand uit zijn voetbalteam verzorgde een korte quiz, de jongste zoon gaf een dansvoorstelling, een aantal mensen uit zijn businessclub werden geïnterviewd…..

De intieme en ontspannen manier van bij elkaar zijn sloeg aan. De afwisseling van diepgang en humor, de gesprekken in combinatie met de muziek, de performances en de speelse quizzen; de gehele mix bleek een groot succes.

Dit kan ik op een zelfde manier organiseren binnen organisaties, dacht Rob.

En zo geschiedde:  

MBDD spreekt je aan en nodigt je uit mee te doen.  Het heeft oog voor iedereen, verschillen mogen er zijn. MBDD kijkt ook onder de waterspiegel. Doordat wezenlijke zaken bespreekbaar worden komt er beweging, ontstaat er energie..

Inmiddels zijn er 14 afleveringen geweest van MBDD en zullen er nog vele volgen.